Nazovite nas: +385 1 6542 855
Bauerfeind nagrađuje svoje fanove!

Bauerfeind nagrađuje svoje fanove!

Povodom 10 000 lajka na našem Bauerfeind Hrvatska službenom Facebook pageu, nagrađujemo svoje vjerne pratitelje.

O nama

Tvrtka Bauerfeind d.o.o. inače je osnovana je s 1929. godine kada je Bruno Bauerfeind u njemačkom gradu Zuelenrodi pokrenuo obiteljsku tvrtku specijaliziranu za proizvodnju medicinskih kompresivnih čarapa. Tijekom tih 85 godina svog postojanja, tvrtka koja je već četiri generacije u vlasništvu obitelji Bauerfeind izrasla je u multinacionalnu kompaniju koja danas u svojim podružnicama u Italiji, Nizozemskoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Španjolskoj, Sloveniji, Švedskoj, Švicarskoj, Austriji, Srbiji, Makedoniji, Bosni i Hercegovini, SAD-u i Ujedinjenim Arapskim Emiratima zapošljava 1650 ljudi.

U nastojanju da svoje proizvode i usluge učinimo krajnje pristupačnim širokom krugu korisnika i osiguramo im odgovarajuću stručnu savjetodavnu podršku, u Hrvatskoj i u susjednim zemljama regije uspostavili smo široku mrežu od 25 specijaliziranih trgovina medicinskih proizvoda.

Tvrtka posluje s profesionalnom vizijom koja se očituje kroz moto «Pokret je život», dočaravajući time važnost kretanja tijekom trajanja ljudskog vijeka. Uz to, s 16 poslovnica diljem Hrvatske posjedujemo razvijenu mrežu distribucije i logistike te smo u stalnoj suradnji s liječnicima, magistrama farmacije i najboljim hrvatskim specijalistima. (Više o nama.)

Zaigrajte nagradni kviz i osvojite vrijednu nagradu: bon od 500 kuna koji možete potrošiti u Bauerfeind prodavaonicama (napomena: bon nije zamjenjiv za novac).

Lajkajte nas, pratite i igrajte s nama: Facebook Page Bauerfeind Hrvatska.

Dobitnica nagrade je Jelena Klobučarić te je obaviještena putem e-maila. Čestiamo!