Nazovite nas: +385 1 6542 855
Bauerfeind – ponosni pokrovitelj prijenosa NBA All-Star lige

Bauerfeind – ponosni pokrovitelj prijenosa NBA All-Star lige

hezonjabogdanGettyIndexxBauerfeind Hrvatska je ponosni sponzor NBA All-Star lige koja se igra u Torontu od 14. veljače, a sve možete pratiti na tportal .hr.

Naime, u nedjelju 14. veljače u Torontu će se odigrati prva povijesna NBA All-Star utakmica izvan SAD- a. Tako će se Kanada, koja među 30 NBA klubova ima predstavnika u Toronto Raptorsima, upisati u povijesne knjige.

Sa spektakla z Kanade tportal.hr će svakodnevno izvještavati uz nekoliko intervjua najvećih NBA zvijezda, a ponosni pokrovitelj izvještavanja je Bauerfeiind Hrvatska.

Sjećate li se velike 1994. godine kada je Hrvatska imala posljednji put svoja dva predstavnika na NBA All Star turniru? To su bili već sada prave legende, Toni Kukoč i Dino Rađa.

Sada će se za hrvatsku košarku u Kanadi odigrati veliki spektakl. Na utakmici između selekcija SAD- a i Svijeta tj. novaka (rookies) i igrača s dvije godine NBA iskustva (sophomores) zaigrat će dva hrvatska reprezentativca, Bojan Bogdanović (Brooklyn Nets) i Mario Hezonja (Orlando Magic).