Nazovite nas: +385 1 6542 855

ROHO Agility leđni naslon

Nova generacija naslona sa ROHO® AIR FLOATATION™ tehnologijom suhog plutanja.

Opis proizvoda

ROHO® AGILITY™ naslon je prvi odvojivi sistem za pozicioniranje opremljen značajkama za
korisnike koji trebaju individualan, čvrst i siguran naslon. Inovativni dizajn naslona sadrži AIR FLOATATION™ tehnologiju, jednostavan, brzo odvojivi sistem za montažu i demontažu. AGILITY™ je potpuno podesiv za udobnost, pozicioniranje i podršku.

Brzo odvojiv sistem za jednostavnu montažu i demontažu jednom rukom AGILITY™ naslon se može jednostavno odvojiti za transport ili spremanje čak i kod ograničene funkcije ruku. Montira se jednostavno i brzo te zaključava umjestu klizanjem sigurnosnog zasuna u poziciju zaključavanja.

ROHO® AGILITY™ lateralne potpore (pelote).
Raspoložive su u otklopivoj (swing-away) ili fi ksnoj varijanti

Stabilnost na zahtjev

AGILITY™ ostaje na mjestu kad se prilagodi korisniku. Jedinstveni zubci sistema za zaključavanje onemogućuju klizanje naslona pod opterećenjem.
Izdržljiv, lagan sistem za fi ksaciju konstruiran od najmodernijeg Zytel® nylon kompozitnog materijala. Isti napredni materijal se koristi u automobilskoj, elektroničoj i protupožarnoj industriji – poznat po svojoj mehaničkoj čvrstoći i u uvjetima visoke temperature kao i svojstvima otpornosti na habanje, kemikalije i otvoren plamen.

Podesivi zračni umetak

ROHO® AIR FLOATATION™ zračni umetak pojedincu omogućava podešavanje volumena zraka na vlastitu razinu udobnosti i podršku posturalne promjene

Mogućnost zaokretanja

AGILITY™ se može zaokrenuti kako bi se prilagodio korisnicima većeg torza i širih ramena.

Širok raspon podešavanja

Podešavanje po kutu (15 stupnjeva naprijed ili natrag) podešavanje po dubini, širini i visini – sposobnosti prilagodbe specifičnim potrebama pozicioniranja.

Tehničke karakteristike

  • Konstrukcija: ROHO® AGILITY™ je sastavljen od aluminijske školjke, perive i ventilirajuće presvlake te poliuretanskog zračnog umetka.
  • Širine naslona: 35.5 do 51 cm (odgovara širini kolica od 33 – 51 cm).Dubine: 7.5, 12 ili 15 cm.
  • Visine naslona: 25.5 do 45.5 cm.
  • Težina: od 1.5 kg (sa nosačem).
  • Maksimalno opterećenje: 136 kg.

ROHO Agility naslon može se montirati na bilo koja kolica, nevezano od proizvođača. Jedino što je potrebno su dvije okomite cijevi (šipke) naslona.

 

Centar za postavke privatnosti

Zatvorite svoj račun?

Vaš će račun biti zatvoren i svi će se podaci trajno izbrisati i ne mogu se vratiti. Jesi li siguran?