Nazovite nas: +385 1 6542 855
Za vitalnu trudnoću i majčinstvo

Za vitalnu trudnoću i majčinstvo

trudnica

Kompresivne čarape – najbolji izbor za Vaše noge

Promjene u tijelu i razvoj maternice koja pojačano pritišće vene u području zdjelice jako opterećuje vene nogu tijekom trudnoće. Zbog toga se vene na nogama šire. Što više kretanja pomoći će Vašim nogama. Liječnici specijalisti preporučuju da od dvanaestog tjedna trudnoće preventivno nosite kompresivne čarape. Blagi pritisak kompresivnih čarapa olakšava venama njihov rad, a da se ne utječe na hormonski sustav majke i organizam djeteta.

Trudnoća – drugo stanje Vašeg tijela

Trudnoća je nešto predivno i početak mnogih promjena. S promjenom hormona tijelo se mijenja i priprema za posebne zahtjeve trudnoće. Tkivo maternice rasteže se i povećava se volumen krvi radi optimalne opskrbe djeteta. Stijenke vena postaju rastezljivije, a vezivna tkiva i ligamenti opuštaju se. Daljnjim razvojem trudnoće mogu se pojaviti neugodne popratne pojave kao teške, bolne i otečene noge, tegobe u leđima ili problemi sa stopalima.

VenoTrain micro – Najbolji izbor za Vaše noge

Naše kompresivne čarape garancija su Vaše udobnosti i lijepog izgleda. VenoTrain micro modernog je izgleda, ugodan za kožu i mekanog transparentnog tkanja. Udio mikrovlakna od 50% osigurava optimalnu regulaciju hidratacije i topline kože. Možete birati između klasično-elegantnog izgleda, modernih boja i dizajna s uzorcima. VenoTrain micro dostupan je kao dokoljena i samostojeća čarapa ili kao čarapa s gaćicama s posebno rastezljivim dijelom na trbuhu. Čarape za trudnice optimalno se prilagođavaju vašem tijelu iz mjeseca u mjesec.