Nazovite nas: +385 1 6542 855
Akcija “21 kolica za sport” nastavlja se u Međimurju

Akcija “21 kolica za sport” nastavlja se u Međimurju

Udruga „Hrvatska reprezentacija“ je po programu „I ti to možeš“ organizirala akciju „21 kolica za sport“ čiji je Bauerfeind ponosni partner, a akcija je započeta u listopadu ove godine. Cilj akcije je omogućiti nabavku potpuno novih kolica za perspektivne mlade sportaše s invaliditetom u svakoj od hrvatskih županija.

Tako su predstavnici Udruge, nakon održane akcije u Zagrebu, odlučili ovu lijepu priču nastaviti u Međimurju, te je odlučeno kako će nova kolica dobiti naš mladi stolnotenisač Nino Baša. „Drago mi je što smo upravo u ovo vrijeme i za ovu prigodu uspjeli okupiti sjajnu ekipu koja će organizirati koncert za pamćenje. Cilj je ovakvih manifestacija da ljude podsjetimo koliko nam je malo dovoljno za sreću, te da trunka ljubavi, suosjećanja i solidarnosti može učiniti svu razliku na ovom svijetu kako bi nam život svima bio puno ljepši“ , napomenuo je zamjenik župana.

U cjelokupnu akciju uključili su se Međimurska županija, Grad Čakovec, te turističke zajednice Međimurske županije i Grada Čakovca, koje zajedničkom organizacijom ovog koncerta jamče predivnu večer ispunjenu svim onim emocijama koje vežemo uz Božić i predblagdansko vrijeme. „Vrijeme je solidarnosti, mira i zajedništva, stoga ovim putem pozivamo Međimurke, Međimurce, ali i sve ljude velikog srca da nam se pridruže na ovom koncertu, uživaju u vječnim hitovima, te pritom naprave dobro djelo“, zaključio je Zoran Vidović, zamjenik župana Međimurske županije.

Besplatni koncert naziva “Thes i prijatelji – Fala ti Međimurje” će se održati 7. prosinca 2016. godine, u čakovečkom Centru za kulturu Međimurje“. Ulaznice će se moći preuzeti od ponedjeljka, 05. prosinca 2016. godine, u zgradi Međimurske županije, Gradskoj kavani Čakovec, te na blagajni Centra za kulturu Čakovec, a dobrovoljnim prilozima građana prikupljat će se sredstva za nabavku novih kolica i drugoj djeci, za što će prigodno biti otvoren i poseban podračun.