Nazovite nas: +385 1 6542 855

"Mislim da su moje
kompresivne čarape seksi!"

Giorgia Pucci vodi kreativnu agenciju u Essenu i istovremeno radi kao plesačica, koreografkinja i model. Unatoč svojem životu s mnogo kretanja pati od vrlo visokog stupnja rizika od tromboze i mora nositi kompresivne čarape. Tijekom fotografiranja za Bauerfeind otkrila je udobnost nošenja i izgled čarapa VenoTrain micro – i otada ih nosi s oduševljenjem. Trenutno su joj omiljene natkoljenice s uzorkom ili batik čarape.

Moji su savjeti:

Jedite zdravo, pijte mnogo i bavite se sportom. I to iz zabave! Ne zbog dijete ili kako biste postigli manju konfekcijsku veličinu. Nego kako biste mogli voditi kvalitetan život.

Gospođo Pucci, kako ste otkrili da imate probleme s venama?

Kada je moj otac prije nekoliko godina imao trombozu, jedna analiza krvi pokazala je mutaciju Faktor V Leiden. Taj značajan faktor rizika otkriven je i kod mene. Dakle, imam vrlo visok stupanj rizika od tromboze. Isprva uopće nisam bila sretna što mi je liječnik preporučio da redovito nosim kompresivne čarape.

Model i kompresivne čarape, kako to ide zajedno?

Moderne sam kompresivne čarape nosila prvi put tijekom snimanja za kampanju proizvođača Bauerfeind. Otada sam oduševljena ovim kompresivnim čarapama – i mislim da su doista seksi! Iznimno su udobne i komforne. Uz to oblikuju krasnu siluetu nogu i djeluju na zdravlje. Na njima se uopće ne vidi da su medicinske jer djeluju kao moderan dodatak odjeći.

Giorgia_VenoTrain-micro_Azure_02

Sada sam u osmom mjesecu i nemam natečene gležnjeve niti teške noge, nosim svoje normalne cipele, a čak mi i prstenje još odgovara. Sve je super.

U kojim situacijama nosite kompresivne čarape?

Već deset mjeseci nosim ih svakodnevno. Volim haljine ili široke, velike pulovere koje rado kombiniram s tajicama - udobno, a ipak šik. Čarape su poput tajice, a razni uzorci i boje donose raznolikost. Kada sam saznala da sam trudna, zbog svojeg rizika od tromboze morala sam stvarno nositi kompresivne čarape. I zato sam sretna što sam s čarapama VenoTrain micro proizvođača Bauerfeind pronašla savršene modele za svoju situaciju.

Kako biste ocijenili udobnost pri nošenju?

Izvrsnom. Kompresivne se čarape prije i tijekom trudnoće savršeno su prilagođene pomoću sustava Bodytronic – digitalnog sustava mjerenja tvrtke Bauerfeind. Odlično pristaju. Na početku morate naučiti ispravno navući čarape ili čarape s gaćicama (hulahopke). To je kao kod šminkanja ili friziranja – morate naučiti postupati s tim i tada izgleda dobro. Sada imam toliko mnogo iskustva s navlačenjem da mi odlično ide iako mi je trbuh već velik.

Kako kompresivne čarape djeluju na vašu trudnoću?

Sada sam u osmom mjesecu i nemam natečene gležnjeve niti teške noge, nosim svoje normalne cipele, a čak mi i prstenje još odgovara. Sve je super. Čarape navlačim ujutro i skidam ih tek navečer. To je razlog. Čarape su jednostavno udobne. I od samog mi je početka bilo sasvim normalno nositi ih.

Nosite li samostojeće čarape ili čarape s gaćicama?

Nosim oboje. Kada je toplije, nosim natkoljenice jer su prozračnije. No, hladnijih dana više volim čarape s gaćicama za trudnice. Vrlo su udobne jer podupiru trbuh i malo ga podižu.

Giorgia_VenoTrain-micro_Batik_02

Giorgia_VenoTrain-micro_Burgundy_02 Giorgia_VenoTrain-micro_Powder Giorgia_VenoTrain-micro_Royal

Koji vam je uzorak najljepši i zašto?

Zapravo nikada nisam voljela uzorke. No, jako mi se sviđa izgled Bauerfeindova dizajna „Tango“. To je izvrsna ideja koja odlično pristaje uz jednostavnu, jednobojnu odjeću. Bojanje tehnikom batik savršeno je za sport sa sportskim hlačicama, odgovarajućim tenisicama i majicom kratkih rukava. Izgledaju kao profesionalne tajice za sportaše. Često me ljudi pitaju za moje krasne čarape.

Što još radite za zdravlje svojih nogu?

Vrlo sam sportski tip i redovito treniram. Moji su savjeti: jedite zdravo, pijte mnogo i bavite se sportom. I to iz zabave! Ne zbog dijete ili kako biste postigli manju konfekcijsku veličinu. Nego kako biste mogli voditi kvalitetan život. Uz to pristaju i kompresivne čarape Bauerfeind: gdje je potrebno, valja pomoći zdravlju – bez pretjerivanja.

Jako mi se sviđa izgled Bauerfeindova dizajna "Tango". To je izvrsna ideja koja odlično pristaje uz jednostavnu, jednobojnu odjeću.

Više o kompresivnim čarapama u ponudi možete pronaći klikom na gumb...

Ili nas kontaktirajte...

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Predmet
(obavezno navesti ime proizvoda)

Vaša Poruka

Vaši će se osobni podaci koje podijelite putem ovog obrasca koristiti isključivo u svrhu za koju su dani (ispunjenje Vaših zahtjeva) i ni za što drugo. Vaše osobne podatke nećemo prenositi trećoj strani i čuvat će se u razdoblju potrebnom za obradu upita. Više o tome možete pročitati u Politici privatnosti.

Označite polje ako se slažete.