Nazovite nas: +385 1 6542 855

SKIJANJE

 

Stanite na svoje skije, priprema, pozor, sad!
Jurnite niz padine!

Bilo da ste na najmanje zahtjevnoj stazi kao što je Green Circle ili zahtjevnijoj Double Black Diamond – spust niz skijašku stazu zahtjevan je pothvat.
Carving, cik-cak ili brzi spust niz padine zahtijevaju maksimalan napor čitavog tijela. Sigurno stignite do podnožja planine uz...

 

Izvucite najbolje iz sebe
i budite zaštićeni uz Bauerfeindove
visokotehnološke proizvode.

Sportaši diljem svijeta oslanjaju se na Bauerfeindovu medicinsku podršku. Naši proizvodi upotrebljavaju se za prevenciju, liječenje ozljeda i rehabilitaciju. Bauerfeind je prisutan na Olimpijskim igarama od 2002. godine sa svojim timom za intervencije na lokaciji, uključujući i nedavne Olimpijske igre u Londonu 2012., gdje je u poliklinici u Olimpijskom selu Bauerfeind nudio liječničku pomoć svim sudionicima Igara. Bauerfeindovi podupirači, ortoze, kompresijske čarape i ortoze za stopala pomogle su sportašima u više od 700 slučajeva.

Na nas možete računati!

Bilo da ste početnik, iskusan amater ili profesionalac – zimske radosti svakoga privlače na skijaške staze, staze za skijaško trčanje ili led. Neuobičajeni pokreti, pojačano naprezanje, izlaganje riziku ili nemar brzo dovode do nezgoda i ozljeda. Bauerfeindovi visokotehnološki proizvodi pomažu vam da zaštitite ranjive dijelove tijela i da ih brzo osposobite. Zaštitite svoje tijelo! Ono će vam biti zahvalno.

SKIJAŠKO TRČANJE

 

Staza te zove!

Ostani na stazi

Duga tura skijaškog trčanja kroz zimsku zemlju snova zabavna je, ali su od nje noge teške. Kretanje na snijegu zahtijeva veliki napor. Ustrajte puni energije uz...

 

SNOWBOARD

 

Na dasku!

Vješto klizite niz padine.

Na spomen halfpipea, snowparka i deep snowa svim boarderima srce poskoči. Vješti skokovi i streloviti spustovi –
snowboard je odlična zabava. Kako bi se i vaše ruke i ramena odlično zabavljali, skočite na dasku uz...

 

REFERENCE

Diljem svijeta vrhunski sportaši oslanjaju se na naše proizvode. 

ÖSV – AUSTRIJSKI SKIJAŠKI SAVEZ

ÖSV, Austrijski skijaški savez, jedan je od najuspješnijih nacionalnih saveza zimskih sportova u svijetu. Alpsko skijanje, biatlon, nordijsko skijanje, freestyle, snowboard i sportovi osoba s invaliditetom – predstavnici Austrije vrhunski su sportaši, baš kao i Bauerfeindovi proizvodi na koje se oslanjaju na treninzima i natjecanjima. Bauerfeind je službeni partner ÖSV-a.

> Saznajte više na www.oesv.at

Deutsche Sporthilfe Foundation

Pomažemo više od 3800 sportaša koji su dio fundacije u slučaju ozljeda te preventivnim mjerama kao što su podupirači, ortoze i kompresijske čarape. S više od 1000 partnera diljem Njemačke u mogućnosti smo jamčiti da će sportaši na svom području imati brz pristup liječničkoj podršci 365 dana u godini. Godišnje se u prosjeku 700 njemačkih sportaša služi Bauerfeindovim proizvodima. Najčešće se radi o ortozama za koljeno (GenuTrain), zapešće (ManuTrain), gležanj (MalleoTrain), lakat (EpiTrain) i leđa (LumboTrain).

> Saznajte više na www.sporthilfe.de