Nazovite nas: +385 1 6542 855
Bliži se RUG HOLI RUN&FEST u Zagrebu

Bliži se RUG HOLI RUN&FEST u Zagrebu

Eksplozija boja, zabave, rolanja i trčanja okupat će Zagreb 13. svibnja 2017.!
Od 15.00-21.00h na zagrebačkom Jarunu slavit će se pokret, a sudionike utrke ROG HOLI RUN&FEST i party-a uz DJ-e zasipat će šarenilo živopisnih Holi boja koje 1. puta stižu u Zagreb.

ROG HOLI RUN&FEST jedinstveni je i potpuno drugačiji događaj na kojem mogu sudjelovati svi željni kretanja u prirodi, zabave i druženja. Utrka će ujediniti osobe s invaliditetom, rolere i trkače, u kojoj se neće mjeriti vrijeme nego je bitno sudjelovati i poticati ostale na kretanje.

Okupani magičnim prahom u bojama, sudionike utrke će u cilju dočekati razne igre, animacije, zabava, hrana i piće te DJ party pun sjajne glazbe i plesa uz Vanillaz i Kostu Radmana.

ROG HOLI RUN&FEST sudionici će u šarenilu boja i zabave dokazati da smo svi isti bez obzira na vanjski vidljiva ograničenja u pokretu.

Snažna humanitarna poruka nositelj je ROG HOLI RUN&FESTA jer u sudjelovanju s Hrvatskom udrugom paraplegičara i tetraplegičara, sponzor utrke Bauerfeind, donira jedna invalidska kolica s posebnom prilagodbom korisniku kojemu želimo poboljšati kvalitetu života.

Ovim događanjem Zagreb će dobiti, još jedan u nizu, vrhunski sadržaj i svrstati se među najveće svjetske metropole koje su poznate i popularne po događajima u bojama.