Nazovite nas: +385 1 6542 855
Dr. Organic puž maska za lice! ˝Kasa˝ akcija u prosincu od 50%

Dr. Organic puž maska za lice! ˝Kasa˝ akcija u prosincu od 50%

Dr. Organic sada vam ekskluzivno nudi čak 50% popusta na maska za lice od puževe sluzi!

Dr. Organic nam u prosincu priprema mnogobrojne blagdanske akcije! Naime, tijekom cijeloga mjeseca sudjelujte u “kasa” akciji u Bauerfeind trgovinama.

  • Zagreb (Ilica, Draškovićeva, Božidarevićeva),
  • Split
  • Zadar
  • Koprivnica
  • Virovitica
  • Pula
  • Rijeka
  • Osijek

Redovna cijena ove maske je 24,90 kn, dok će tijekom prosinca biti 12,45 kn.

Ova hidratantna maska izvanredan je tretman ljepote koji prodire duboko u pore epiderme pomažući koži da ostane intenzivno očišćena, obnovljena i čini je prekrasno blistavom. Koristite je svaki puta kada osjetite da vašem licu treba dobra detoksikcija, a pritom ćete dobiti i anti-age efekt, po čemu je puževa sluz i poznata.

Kako djeluje puževa sluz?

U kozmetičkoj industriji sve je popularniji sastojak puževa sluz. Znate li zašto?
Kad su puževi napadnuti ili se osjećaju napadnuto, ispuštaju gustu sluz kojom se štite. Njihova sluz ispunjena je različitim antimikrobima i peptidima, pa i hijaluronskom kiselinom, a svi ovi sastojci dobro su poznat dio preparativnih proizvoda za njegu.
Njihova sluz je toliko moćna da njome nadograđuju strganu kućicu i tako je popravljaju, a na ljudskoj koži imaju moć zacjeljivanja rana. Kada se uz njega dodaju drugi sastojci koji djeluju blagodatno na kožu, poput miksa raznovrsnih ulja i ekstrakata iz biljaka, dobivamo fantastične proizvode za dubinsku hidrataciju i revitalizaciju kože, za različite dijelove tijela.

Dr. Organic maska za lice bez neugodnih mirisa!

Najveće su predrasude da proizvodi s puževom sluzi imaju neugodan miris i teksturu, kako ih direktno povezujemo sa sluzi koju smo mnogobrojno puta vidjeli, ipak njen lagani miris je vrlo lako prekriti parfemima i mirisnim uljima, kao i prilagoditi je teksturom pa tako može biti gel, krema, mlijeko, serum…
Nakon ovoga, vjerujemo da ćete se ohrabriti probati “puža”!
Provjerite i ostale Dr. Organic akcije na proizvode iz našeg asortimana.