Nazovite nas: +385 1 6542 855
ErgoPad weightflex 2

ErgoPad weightflex 2

Novi uložak u skladu s vašim osobnim stilom življenja.

Bauerfeind Hrvatska svom je bogatom ortopedskom programu dodao iznimno vrijedan novi uložak. Riječ je o ErgoPAd weightflex 2 koji je izrazito ravan i fleksibilan te idealan za pacijente koji redovito mijenjaju svoju obuću. Inovativna jezgra uloška odlično podupire svodove stopala i potpomaže prirodni obrazac hoda peta-prsti. Uložak je obložen visokokvalitetnom poliuretanskom mekom pjenom koja ima učinkovita svojstva jastuka unatoč reduciranoj konstrukciji uloška te ublažuje pritisak u prednjem djelu stopala bez gubljenja izdržljivosti.

Središnji dio uloška načinjen je od sintetičke jezgre s promjenjivom podrškom koja kombinira dvije vrste plastike s različitim razinama čvrstoće ortopedskog pomagala.

Interni «weightflex X2» nudi promjenjivu podršku ovisno o karakteristikama stopala, terapijskim ciljevima, tjelesnoj težini te razinama podrške, od mekane, srednje do snažne.

Zahvaljujući fleksibilnosti ovog ortopedskog pomagala u prednjem djelu stopala te u području pete, ovaj uložak za stopala može se nositi u svakoj vrsti obuće, pa i u visokim potpeticama.

ErgoPad_weightflex_2_3D_stehend_hinten_woman_RGB