Nazovite nas: +385 1 6542 855
Nadovezujući se na renomiranu Iceross Seal-In tehnologiju, Össurovi dizajneri i inženjeri razvili su novu formu napredne vakuum suspenzije kompatibilne s Flex-Foot tehnologijom. Konstrukcijski izazov predstavljala je primjena povišenog vakuuma u kombinaciji sa Seal-In navlakom, i to korištenjem jednostavnog pumpnog mehanizma koji ima minimalan utjecaj na funkciju stopala. Primjenom vakuuma, gdje je to potrebno – oko distalnog dijela bataljka - Unity pomaže stabilizirati njegov volumen, formirajući istovremeno visoko učinkovitu vakuum suspenziju bez primjene koljenice.

Bez koljenice, raspon pokreta nije ograničen i vakuum je moguće brzo i jednostavno osloboditi pritiskom na gumb. Zahvaljujući tom konstrukcijskom rješenju, rizik od proksimalnog istjecanja vakuuma i puknuća povezanog s tradicionalnim metodama primjene vakuuma sveden je na minimum.

Ključne prednosti:

Vakuum sustav Unity nudi sigurnost i slobodu vakuum suspenzije, ali bez osjeta i ograničenja prouzročenih koljenicom. Ovaj napredni Össurov sustav učinkovito rješava fluktuaciju obujma i potpuno je kompatibilan s Flex-Foot tehnologijom.

  • Koljenica nije potrebna: veća mobilnost i zadovoljstvo korisnika
  • Distalni vakuum: učinkovita stabilizacija volumena
  • Jednostavan dizajn: brzo i lako stvaranje/ oslobađanje vakuuma
  • Odvojena pumpa: nesmetana funkcija apsorpcije udaraca
  • Mala težina: kompletan sustav teži samo 130 g