Nazovite nas: +385 1 6542 855
Klasične, svestrane, elegantne, to su moderne kompresivne čarape !

Klasične, svestrane, elegantne, to su moderne kompresivne čarape !

Ni kompresivne čarape nisu kao što su nekad bile! Naprotiv, još su bolje! Dizajnirane su da osiguraju dugoročnu medicinsku učinkovitost, odličnu kvalitetu udobnosti, ali i moderan izgled, pa ćete u širokom asortimanu pronaći baš onakve kakve vam odgovaraju u određenoj prilici.

U svakodnevnom obavljanju posla, u utrci s vremenom i raznim obavezama, u slobodno vrijeme ili na putovanju najčešće ili dugo sjedimo ili smo cijelo vrijeme na nogama. Prilikom mnogih takvih i sličnih opterećenja, u nogama može doći do osjećaja umora, peckanja, svrbeža ili tzv. osjećaja „teških nogu“. Nošenje kompresivnih čarapa svakako je efikasna pomoć jer ćete u nogama osjetiti ogromno olakšanje. Udobno, elastično pletivo potiče cirkulaciju, ublažava tegobe i uz sve to – moderno izgleda. Stoga izbacite iz glave asocijaciju na neugledne čarape i zamislite izgled nogu iz snova. E, upravo takav dojam stvaraju današnje kompresivne čarape.

 

Zašto kompresivne čarape?

Efekt kompresije smanjuje pritisak na vaše noge i potiče cirkulaciju čime se smanjuje bol i oticanje. Čarape osiguravaju kontroliranu graduaciju kompresije s maksimalnim pritiskom u razini gležnja, koji se postupno smanjuje prema natkoljenici. S visokim udjelom mikrovlakana, ona je posebno mekana i nježna na vašoj koži. Dozvoljava koži da diše, sprečavajući bilo kakvo neugodno nakupljanje topline. Moderne kompresivne čarape oblikuju krasnu siluetu nogu, djeluju na zdravlje, a pritom upotpunjuju izgled svake odjevne kombinacije.

 

Širok izbor dezena i boja – birajte!

Stručnjaci u Bauerfeindu prilikom dizajniranja VenoTrain kompresivnih čarapa pridaju veliku važnost i bojama i uzorcima te cjelokupnom dizajnu kako bi čarape osim svojih medicinskih svojstava savršeno nadopunjavale odjevnu eleganciju. Nježna i učinkovita podrška koju one pružaju poboljšava cirkulaciju te ugodno masira pomažući očuvati zdravlje nogu kod dužeg sjedenja, stajanja ili na putovanju bez obzira jesu li vam potrebne u preventivne ili terapijske svrhe. Cijelu paletu VenoTrain ACT kompresivnih čarapa  možete pronaći na 20% popusta u svim u Bauerfeind poslovnicama i webshopu