Nazovite nas: +385 1 6542 855

VenoTrain® kompresivne čarape: Uvijek pravi izbor

VenoTrain® kompresivne čarape su dizajnirane da osiguraju dugoročnu medicinsku učinkovitost, odličnu kvalitetu udobnosti i dobar izgled. Asortiman obuhvaća različite dizajne, boje i klase kompresije kako bi odgovarao različitim stilovima života Svi VenoTrain® proizvodi su dizajnirani kako bi osigurali kontroliranu graduaciju kompresije s maksimalnim pritiskom u nivou gležnja, koji se postepeno smanjuje prema natkoljenici. Bilo radi prevencije, kod blagog oblika proširenih vena, za teže oblike venske insuficijencije do liječenja venskih ulkusa ili za zbrinjavanje linfedema.

 

VenoTrain® kompresivne čarape pokrivaju sva polja primjene moderne kompresivne terapije i ističu se klinički dokazanim djelovanjem, jedinstvenim svojstvima materijala i modernim dizajnom koji je prilagođen korisniku. Svi VenoTrain® proizvodi su u skladu sa zahtjevima Njemačke uredbe o medicinskim proizvodima i na sebi nose oznaku CE kao pokazatelj pouzdanosti kvalitete. Nije ni potrebno dodatno isticati da su svi naši proizvodi u skladu s ekološkim standardom Öko-Tex Standard 100.

 

Nama nije važno samo jamstvo medicinske učinkovitosti i odlična kvaliteta naših proizvoda, već nam je također važno da te proizvode prilagodimo na način koji će zadovoljiti promjenjive potrebe pacijenata. Kompresivne čarape VenoTrain® proizvode se u jednoj od najmodernijih tvornica u svijetu i predstavljaju najbolji odabir za tretman od blagih do najtežih oblika venskih oboljenja i limfedema. Zahvaljujući tome što koristimo visokokvalitetne materijale i usavršene načine proizvodnje, jamčimo da će naši proizvodi pouzdano liječiti, pružeći pri tome prvoklasnu udobnost pri nošenju.

Mi ne samo da tvrdimo da su naši proizvodi najbolji – mi to znamo. To nam dokazuju iscrpna, neprestana klinička ispitivanja, post-prodajna istraživanja i testovi izvedeni u suradnji s priznatim institucijama i u skladu s prihvaćenim standardima. Sustav savršenog pristajanja Perfect-Fit, kojeg je Bauerfeind razvio na temelju opsežnih analiza digitalnog mjerenja nogu, nudi puno više fleksibilnosti tako što korisnicima daje čarape koje savršeno pristaju uz nogu, pri čemu se radi o širokoj paleti standardne ponude veličina.

PREVENCIJA I SPORT
LAGANA DO UMJERENA KOMPRESIJA
SNAŽNA DO VRLO JAKA KOMPRESIJA
TERAPIJA ZA VENSKI ULKUS
VENO TRAIN DODATCI