Nazovite nas: +385 1 6542 855
Ne propustite akciju TRIactive uložaka

Ne propustite akciju TRIactive uložaka

Svakodnevno kretanje, rekreativne aktivnosti ili pak profesionalno bavljenje sportom dovodi do pojačanih opterećenja naših stopala, koja zbog neprilagođene podrške i fiksacije mogu dovesti do bolova i umora u nogama, a kasnije i u koljenima, kukovima i kralješnici.

Izradom i korištenjem adekvatnih sportskih ortopedskih uložaka TRIactive iz Bauerfeinda postiže se pozitivan utjecaj na držanje, smanjenje specifičnih sila i raspodjela težine, povećava se stabilnost te dodatno olakšava muskulatornom sustavu. Osim toga, svakodnevnim korištenjem TRIactive sportskih ortopedskih uložaka smanjuje se zamor i bol pri bavljenju različitim rekreativnim i sportskim aktivnostima, i što je najvažnije, pomaže u prevenciji ozljeda.

Bauerfeindovi TRIactive ulošci su trozonski ulošci s glatkim prijelazom između različitih funkcionalnih gustoća i tvrdoće materijala. The Direction zone pruža smjer, stabilnost i uravnoteženost kretanja te služi za stabilnost pete i smjer prednjeg dijela stopala. The Support zone pruža odlične reakcije svojom karakteristikom obnove i jakoj ravnotežnoj energiji dok The Shock-Apsorbing zone smanjuje pritisak u distalnom dijelu stopala i meatarzalnog područja. Trostrukim djelovanjem na potisak stopala TRIactive sportski ortopedski ulošci nude funkcionalne prednosti za sve sportske zahtjeve, a dolaze u tri varijante.

Triactive_akcija_A4_PREVIEW(1)-page-001