Nazovite nas: +385 1 6542 855
Održana #BeActive utrka

Održana #BeActive utrka

U sklopu Europskog tjedna sporta u subotu 10. rujna 2016. održana je utrka #BeActive u Zagrebu. Osmišljeno je kako bi se pružila podrška inicijativama i pojedincima posvećenim promicanju sportskih i tjelesnih aktivnosti diljem Europe. Početak utrke bio je na Trgu Europe dok je cilj bio dotrčati do Trga Franje Tuđmana. U sklopu događanja, Bauerfeind je predstavio kompresivne čarape te svim pobjednicima (muška i ženska kategorija, prva tri mjesta) poklonio nove kompresivne Performance sportske čarape.

VenoTrain® act – s Lycra® vlaknima

Pružaju nježnu potporu u svakodnevnom životu, poboljšavaju perifernu cirkulaciju, ugodno masiraju pomažući očuvati zdravlje nogu kod dužeg sjedenja, stajanja ili na putovanju. VenoTrain® act pruža visoku ugodu prilikom nošenja, uz moderan elegantan izgled i široku paletu boja.

Kompresivne TRAINING čarape

Sportske čarape za sportske aktivnosti sa loptom Specijalno dizajnirana čarapa sa funkcionalnim zonama lagane kompresije za pružanje optimalne zaštite kod izmjeničnih sportskih kretnji. Za sve sportove koji uključuju brze pokrete, okrete i doskoke, kao što su nogomet, košarka ili tenis. Zona bandažiranja (taping zona) ostvaruje veću stabilnost u gležnju, dok je mišić lista stimuliran tijekom pokreta.

Kompresivne PERFORMANCE čarape

Sportska čarapa za veću izdržljivost Kompresivne Performance čarape su specijalno dizajnirane i predstavljaju novu generaciju sportskih čarapa kako bi zadovoljile potrebe izdržljivosti sportaša. Primijenjena kompresija poboljšava cirkulaciju u nogama, smanjuje vibracije mišića i ubrzava oporavak. Prozračnim tkanjem mikrovlakana osigurani su optimalni mikro klimatski uvjeti kože, što ih čini idealnom podrškom na duge staze, na primjer kod trčanja ili bicikliranja.