Nazovite nas: +385 1 6542 855
Novi modeli ortopedske obuće Lavandon

Novi modeli ortopedske obuće Lavandon

Lavandon ortopedske cipele su specijalno dizajnirane i uglavnom rađene po mjeri klijenta odnosno njihovom individualnom otisku stopala.

Lavandon ortopedsku obuća veže spoj dizajna i zdrave obuće. Posebno izrađena medicinska obuća se najčešće primjenjuje kod bolesti ili deformiteta stopala, kod kojih pacijenti nisu u mogućnosti koristiti konfekcijsku obuću. Idealna ortopedska cipela treba klijentu omogućiti normalan hod tako što će deformirano stopalo funkcionalno približiti normalnom i upravo iz tog razloga neizjbežna je idividualna izrada. Može ih se nositi u svrhu terapije, ali jednako su korisne u preventivnoj svrhi.

Ponekad je fokus stavljen u potpunosti na medicinu i kvalitetu što je, naravno, najvažnije no ljudi se prerijetko odlučuju nositi ortopedske cipele u preventivne svrhe. Jedan od razloga je zasigurno pomalo zastarjeli i robusan dizajn.

Lavandon je prepoznao tu potrebu te napokon spojio lijepi dizajn i vrhunsku kvalitetu. Nakon uzimanja mjera svaka se narudžba zasebno izrađuje, modelira, te ručno kroji i šiva. Dizajn i izgled gornjeg dijela cipele izrađuje se po potrebi i zahtjevima klijenta kako bi se udovoljilo potrebama kupca. Provjerite sami izbor ortopedske obuće.

Potplati cipele također mogu biti standardni i rađeni individualno, ovisno o zahtjevu deformiteta. Kod naručivanja Lavandon cipela moguće je odabrati model iz kataloga, a onda izabrati boju kože i podstavu iz palete uzoraka.

Više nema potrebe za biranjem između dobrog izgleda i zdrave obuće sada je moguće imati oboje!