Nazovite nas: +385 1 6542 855
Uz ova 3 prirodna napitka imat ćete ravan trbuh

Uz ova 3 prirodna napitka imat ćete ravan trbuh

Ljeto je idealno vrijeme za odviknuti se od zaslađenih sokova i dodatnog unošenja kalorija, kojih najčešće nismo ni svjesni.

Prije svega, voda je najvažniji saveznik zdravog načina života, bez obzira na to jeste li na dijeti ili ne, pa je svakako tekućina koju biste trebali redovito konzumirati. Između ostaloga, ona poboljšava probavni sustav, potiče razgradnju hrane te doprinosi detoksikaciji organizma, a ako je ne volite piti samostalno, dodajte joj nekoliko kapi limuna – osim okusa, to će i ubrzati metabolizam! Voda s mentom također je dobar odabir. Uz to što održava higijenu usne šupljine i eliminira neugodan zadah, menta ima i pomalo diuretičko djelovanje te potiče apsorpciju masnoća u organizmu i smanjuje apetit.

Osim što nas asocira na ljeto, sok od ananasa pomaže nam da postignemo zavidno vitku liniju. Naime, enzimi koje sadrži ananas uklanjaju nadutost, što ovo voće čini idealnim za ravan trbuh.

Zeleni čaj sadrži polifenole, koji su odgovorni za pojačano sagorijevanje masnoća. Poželjno je da ga pijete prije vježbanja, kako biste pojačali topljenje masnih naslaga. Jednu šalicu kave dnevno zamijenite zelenim čajem jer ćete tako smanjiti razinu kolesterola u organizmu i zaštititi se od virusnih infekcija. Između ostaloga, on i ubrzava metabolizam!