Nazovite nas: +385 1 6542 855

Power Knee®

Jedinstvena proteza na motorni pogon s umjetnom inteligencijom za pacijente s natkoljeničnom amputacijom.

Kategorija:

Opis proizvoda

Jedinstveno bioničko elektromotorno protetičko koljeno POWER KNEE osmišljeno je kako bi nadomjestilo snagu nedostajućih mišića i simetriju pokreta vitalnu za korisnike s amputiranim donjim ekstremitetima. Ono funkcionira kao korisnikova integrirana ekstenzija. POWER KNEE omogućuje korisnicima da prelaze veće udaljenosti nego ranije. Svladavanje prepreka i nagiba nikad nije bilo jednostavnije, a sada je moguće i uspinjanje stepenicama nogom preko noge. Zahvaljujući mogućnosti podizanja pete motorom, POWER KNEE imitira nedostajuće funkcije propriocepcije i mišića. Osim toga, koljeno je sada dotjeranije, tiše, jednostavnije za podešavanje i upotrebu, a poboljšana tehnologija baterije omogućuje korisnicima da iskuse jedinstvene predosti koje nudi POWER KNEE.

Osobitosti proizvoda:

  • Ekstenzija postignuta elektromotorom – POWER KNEE omogućuje podizanje korisnika iz sjedećeg u stojeći položaj i pruža potporu pri uspinjanju nagibima i stepenicima.
  • Ekstenzija faze njihanja pomoću elektromotora – zahvaljujući mogućnosti aktivnog njihanja, odnosno sagibanja prema naprijed pri hodu, POWER KNEE tokom svakog pokreta imitira prirodnu dinamiku hoda i omogućujue rotaciju zdjelice u cilju što prirodnijeg hoda.
  • Aktivno podizanje pete i sagibanje u koljenu – na ravnom i neravnom terenu, POWER KNEE aktivno podiže petu s tla i omogućuje prijenos opterećenja na prste, sprječavajući time posrtanje i poboljšavajući na taj način korisnikovu sigurnost.
  • Imitira prirodnu propriocepciju – POWER KNEE u stanju je predvidjeti i na odgovarajući način funkcionalno odgovoriti zahtjevima pokreta koji slijedi te nadzirati i prilagođavati simetriju hoda kako bi optimizirao korisnikov hod.

KORISNIČKE INFORMACIJE
Visina amputacije: transfemoralna
Razina utjecaja: niska do umjerena
Maks. težina pacijenta: 165 kg

INFORMACIJE O KOLJENU
Netto težina: 2.7 kg (bez baterije)
Težina baterije: 0.49 kg
Visina ugradnje: 275 mm
Fleksija koljena: 120°
Minimalan razmak: 380 mm

Ostalo:

  • aluminijska konstrukcija kučišta
  • interna podrška ekstenziji

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Power Knee®”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *