Nazovite nas: +385 1 6542 855

ROHO Agility leđni naslon

Nova generacija naslona sa ROHO® AIR FLOATATION™ tehnologijom suhog plutanja.

Opis proizvoda

ROHO® AGILITY™ naslon je prvi odvojivi sistem za pozicioniranje opremljen značajkama za
korisnike koji trebaju individualan, čvrst i siguran naslon. Inovativni dizajn naslona sadrži AIR FLOATATION™ tehnologiju, jednostavan, brzo odvojivi sistem za montažu i demontažu. AGILITY™ je potpuno podesiv za udobnost, pozicioniranje i podršku.

Brzo odvojiv sistem za jednostavnu montažu i demontažu jednom rukom AGILITY™ naslon se može jednostavno odvojiti za transport ili spremanje čak i kod ograničene funkcije ruku. Montira se jednostavno i brzo te zaključava umjestu klizanjem sigurnosnog zasuna u poziciju zaključavanja.

ROHO® AGILITY™ lateralne potpore (pelote).
Raspoložive su u otklopivoj (swing-away) ili fi ksnoj varijanti

Stabilnost na zahtjev

AGILITY™ ostaje na mjestu kad se prilagodi korisniku. Jedinstveni zubci sistema za zaključavanje onemogućuju klizanje naslona pod opterećenjem.
Izdržljiv, lagan sistem za fi ksaciju konstruiran od najmodernijeg Zytel® nylon kompozitnog materijala. Isti napredni materijal se koristi u automobilskoj, elektroničoj i protupožarnoj industriji – poznat po svojoj mehaničkoj čvrstoći i u uvjetima visoke temperature kao i svojstvima otpornosti na habanje, kemikalije i otvoren plamen.

Podesivi zračni umetak

ROHO® AIR FLOATATION™ zračni umetak pojedincu omogućava podešavanje volumena zraka na vlastitu razinu udobnosti i podršku posturalne promjene

Mogućnost zaokretanja

AGILITY™ se može zaokrenuti kako bi se prilagodio korisnicima većeg torza i širih ramena.

Širok raspon podešavanja

Podešavanje po kutu (15 stupnjeva naprijed ili natrag) podešavanje po dubini, širini i visini – sposobnosti prilagodbe specifičnim potrebama pozicioniranja.

Tehničke karakteristike

  • Konstrukcija: ROHO® AGILITY™ je sastavljen od aluminijske školjke, perive i ventilirajuće presvlake te poliuretanskog zračnog umetka.
  • Širine naslona: 35.5 do 51 cm (odgovara širini kolica od 33 – 51 cm).Dubine: 7.5, 12 ili 15 cm.
  • Visine naslona: 25.5 do 45.5 cm.
  • Težina: od 1.5 kg (sa nosačem).
  • Maksimalno opterećenje: 136 kg.

ROHO Agility naslon može se montirati na bilo koja kolica, nevezano od proizvođača. Jedino što je potrebno su dvije okomite cijevi (šipke) naslona.