Nazovite nas: +385 1 6542 855

Protetika

Proizvodni odjeli naše tvrtke u radionicama u Zagrebu, Osijeku, Splitu i Rijeci osiguravaju kompletno zbrinjavanje odgovarajućim protezama i ortozama individualne izrade, uz osiguran popravak, rezervne dijelove i potrošni materijal.
Zahvaljujući specijalističkoj izobrazbi naših tehničara i pomnom odabiru provjerenih dobavljača te individualiziranom pristupu u zadovoljavanju potreba naših korisnika, naše su radionice postale mjestom prvog odabira kada je riječ o protetici gornjih i donjih ektremiteta i ortotici gornjih i donjih ekstremiteta i trupa.
Temeljem Potvrde o ortopedskim i drugim pomagalima osiguranici mogu na teret Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje naručiti sljedeća standardna pomagala:

  • Proteze za ruke: proteze za šaku i prste, podlakticu, lakat, nadlakticu i rame, 
  • Proteze za noge: proteze za stopalo, potkoljenicu, koljeno, natkoljenicu i kuk,
  • Ortoze za ruku: ortoze za lakat i ručni zglob,
  • Ortoze za noge: ortoze za nožni zglob i stopalo, koljeno i kuk,
  • Ortoze za kralježnicu: ortoze za vratnu, prsnu i slabinskokrižnu kralježnicu,
  • Ortoproteze za potkoljenicu i natkoljenicu.

Svojim korisnicima omogućujemo i vrhunsko zbrinjavanje nadstandardnim Össur / Flex-Foot® protetičkim pomagalima.

Lokacije radionica

Rijeka:

Sv. Lucija 14/1, 51221 Kostrena
Tel.: 051/287-054

Split:

Šime Ljubića 16a, 21000 Split
Tel.: 021/468-309

Osijek:

Dubrovačka 44, 31000 Osijek
Tel.: 031/372-474

Zagreb:

Božidarevićeva 13, 10000 Zagreb
Tel.: 01/2444-221

ÖSSUR protetička pomagala

Tijesno surađujući s protetičarima i tehničarima, Össur nastoji održati najviše standarde struke, osiguravajući djelotvorna rješenja za pacijente s amputacijom svih dobnih skupina i stupnjeva aktivnosti.
Na ovim ćete stranicama pronaći tehničke informacije o dimenzijama, težini i konfiguraciji proizvoda, kao i preporuke vezane uz težinu korisnika i razinu njegove aktivnosti. Za više informacija posjetite www.ossur.com

Preuzmite PDF katalog (27 MB) sa ovog linka.

Uniprox

Mobilnost, korak po korak

Isporučujemo ortoze i proteze s protetičkim dijelovima od 2001. godine. Specijalizirani smo u protetičkoj podršci donjih ekstremiteta. Usko surađujemo s Bauerfeind Inovacijskim Centrom, protetičarima/ortotičarima, fizijatrima i znanstvenicima kako bi razvili visoko kvalitetne proizvode koji omogućuju amputircima bolju mobilnost, uz to i kvalitetniji život.

 

Inovativna rješenja

Naši razvojni napori se pretvaraju u inovativna rješenja za opskrbu korisnika s protetičkim dijelovima. Primjer, policentrično JT20 koljeno omogućuje korisniku izmjenu iz stabilnosti u dinamički položaj, tako se može koristiti za široki raspon upotrebe.

S monocentričnim JT09 koljenom, proširena opruga pomaže pri podešavanju izvana s prstenom za podešavanje. Oba koljena mogu podnijeti težinu do 150 kilograma kako bi ih protetičari/ortotičari za široki raspon primjene.

 

Kvaliteta

Filozofija naše kompanije je stalno poboljšanje naših proizvoda i optimizacija procesa. Svi protetički i ortotički proizvodi udovoljavaju zahtjevima Njemačke agencije za medicinske proizvode (German Medical Devices Act) te nose CE oznaku.Preuzmite PDF katalog (27 MB) sa ovog linka.