Nazovite nas: +385 1 6542 855
Seni Care – linija za suhu kožu

Seni Care – linija za suhu kožu

Obično i nismo svjesni važnosti kože i utjecaja koji njene funkcije imaju na naš život. Zahvaljujući svojoj prirodnoj barijeri (epidermi – gornjem vanjskom dijelu kože) i zaštitnom sloju lipida, koža štiti tijelo od djelovanja štetnih vanjskih faktora. Lipidi su građeni od masnih kiselina i smješteni u dvosloju, a uloga im je sprječavanje odlaska vlage iz kože. S vremenom ona se stanjuje i suši i postaje sve podložnija iritaciji. Koža gubi svoju prirodnu elastičnost i čvrstoću, a postupno nestajanje hidrolipidnog sloja za posljedicu ima neugodan osjet tijesne kože.

Pravilnom njegom moguće je ublažiti neugodne simptome suhe, iritaciji sklone kože i djelotvorno je zaštititi od pojave novih oštećenja. Jako je važno ojačati zaštitni sloj kože, kako bi postala otpornija na iritaciju.

Seni Care linija specijalnih proizvoda za njegu kože idealna je za njegu osjetljive kože sklone iritaciji. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji proizvodnje i pažljivo odabranim aktivnim sastojcima, Seni Care proizvodi na kožu djeluju nježno, no djelotvorno, štiteći njen hidrolipidni sloj.

Seni Care gel za tijelo s guaranom, krema s ureom i balzam za tijelo trenutno se nalaze na sniženju te ih možete kupiti po sniženim cijenama.

Ponudu provjerite u nastavku: Seni Care kozmetika

A na našem Facebook pageu Bauerfeind Hrvatska zaigrajte i nagradni kviz u kojem možete osvojiti jedan paket Seni Care kozmetike.