Nazovite nas: +385 1 6542 855
Timesulin na sniženju – sada samo 100,00 kn

Timesulin na sniženju – sada samo 100,00 kn

Timesulin (http://bauerfeind.hr/proizvod/timesulin-kapica-za-inzulinsku-brizgalicu-flexpen/) uklanja nesigurnost vezanu uz razmišljanje jeste li ili niste uzeli posljednju dozu inzulina i pred koliko je to vremena bilo. Nekome tko ne mora živjeti s dijabetesom teško bi bilo i pomisliti da biste uopće mogli zaboraviti ubosti se iglom, zar ne? No, kad svaki dan morate uzeti tri, četiri li čak pet injekcija, one postaju dijelom ambijentalnog žagora u vašem životu. Te injekcije ne bole, ne traumatiziraju previše i ne morate istog časa osjetiti djelovanje inzulina na svom tijelu.

Timesulin čini dijabetičara bezbrižnim, jer zna da je uzeo/ la svoju uobičajenu dozu i nepotrebnom čini bavljenje iznenadnim napadajima izazvanim simptomima visoke ili niske razine šećera u krvi, dok osjeća tjeskobu jer nešto ne zna.

Timesulin pouzdano pokazuje koliko je vremena prošlo od posljednje injekcije stoga iskoristite akciju koja traje cijelu veljaču te kupite Timesulin za samo 100,00 kuna. Popis prodavaonica i kontakt obrazac pronađite u nastavku: http://bauerfeind.hr/kontakt/

 

Timesulin_A4_akcija_PREVIEW-page-001