Nazovite nas: +385 1 6542 855
Uručena sportska kolica Dominiku Počekalu

Uručena sportska kolica Dominiku Počekalu

Velikogorički mladi sportaš, perspektivni atletičar, Dominik Počekalo iz Atletskog kluba osoba s invaliditetom „Uspon“ dobio je sportska kolica zahvaljujući hvalevrijednoj akciji “21 kolica za sport” kao sastavnog dijela Programa “I Ti to možeš!”. Akcija se provodi u 21 županiji, a cilj joj je u svakoj od županija osigurati po jedna kolica za bavljenje sportom po jednom talentiranom sportašu. Zasad, uručena su kolica  trojici mladih sportaša, odnosno u tri županije.

Uručena su službeno 3. sportska kolica, a svečanom uručenju održanom u Gradskoj vijećnici grada Velike Gorice nazočili su brojni gosti.  U ime predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića i predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović događanju su nazočili gđa. Marija Pletikosa i g. Tomislav Madžer, predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora g. Ratko Kovačić, dogradonačelnik Velike Gorice Ervin Kolarec, predstavnica Zagrebačke županije Ksenja Čuljak, saborska zastupnica Ljubica Lučić i predsjednica Uprave OTP Leasinga Renata Pondeljak.

Ovaj događaj predstavlja korak bliže cilju akcije da se pomogne talentiranim sportašima da ostave što bolje sportske rezultate. Ideja “Hrvatske reprezentacije” je ta da žele utjecati na opći rast i razvoj, poticati djecu i mlade da se uključe u sportsku priču, postanu dio nje i kroz nju se izgrađuju kao ličnosti – a na svima nama je da to zajedno ostvarimo, jer i ti to možeš!