Nazovite nas: +385 1 6542 855
Želite ravan trbuh? Vježbajte na pilates lopti!

Želite ravan trbuh? Vježbajte na pilates lopti!

Vjerujemo da većina žena i muškaraca želi lijepo isklesan i ravan trbuh. Ipak, te vježbe su nerijetko naporne i dosadne, pa je teško ostati motiviran. Uvođenjem pilates lopte u vašu fitness rutinu nećete samo dati dodatnu vrijednost vašem vježbanju, već i razigrati vaše fitness navike i pritom tijelo iznenaditi s drugačijim pokretima.

Pilates lopta izvrstan je izbor za vježbanje jer radi na svim mišićima u tijelu, s naglaskom na jačanje corea i trbušnih mišića. Najbolje je vježbe uz loptu raditi najmanje triput tjedno po 30 do 60 minuta, gdje ćete odraditi po minimalno 2 puta po 20 ponavljanja. Uz loptu ćete svakako osvijestiti i mišiće u dubljim slojevima trbuha, a ne samo tzv. kornjačin oklop, tj. površinski sloj mišića. Iznimno je važno da ove vježbe izvodite redovito želite li vidjeti promjenu.

Bitno je naglasiti i kako se abdominalno područje ne rješava masnih stanica samo vježbanjem, već uvelike i prehranom! Jedite puno hrane bogate vlaknima u više manjih obroka tijekom dana te pijte puno vode. Uz pilates loptu i dobru prehranu rezultati neće izostati!

Trenutno u svim Bauerfeind trgovinama na akciji možete uhvatiti pilates lopte različitih veličina!