Nazovite nas: +385 1 6542 855

ROHO Contour Select antidekubitalni jastuk

Konturirani dizajn u kombinaciji sa ISOFLO sistemom osigurava novu razinu kontrole posture i stabilnosti koja nikad prije nije postignuta u jastuku punjenim zrakom.

Opis proizvoda

Jastuk Contour Select osigurava zaštitu kože koju očekujete od ROHO proizvoda sa pozicioniranjem i stablilnošću potrebnom za pojačanu funkciju. Konturirani dizajn kombiniran sa jednostavnom operacijom ISOFLO Memory Control ventila, osigurava novu razinu kontrole posture i stabilnosti koja nikad prije nije postignuta u jastuku punjenim zrakom. Konturirani dizajn pozicionira zdjelicu u kolicima i ugodno centrira korisnika u sredinu jastuka. ISOFLO Memory Control ventil zaključava zrak u svaki od 4 kvadranta, time pružajući stabilnost smanjujući kretanje naprijed-nazad i lijevo-desno na jastuku.

Ove značajke osiguravaju stabilnost koja će korisniku omogućiti povećanje funkcije, a istovremeno umanjiti rizik od deformacije tkiva. SELECT serija jastuka dolazi s 36-mjesečnim ograničenim jamstvom, nastavljajući ROHO tradiciju u ponudi najviše razine kvalitete i izrade. Contour Select vam daje pozicioniranje, stabilnost, zaštitu kože i mir, u jednom jednostavnom pakiranju.

Contour Select jastuk najbolji je za korisnike:

 • Sa srednjim rizikom oštećenja kože;
 • s potrebom pozicioniranja nogu i zdjelice
 • Sa srednjim deformitetima zdjelice,skolioza

Funkcija

Trebate funkciju? Imamo pozicioniranje i stabilnost za to. Kada pogedate Contour select, mogućnosti pozicioniranja su očite.Kombinacija konturiranog dizajna i patentiranog ISOFLO Memory control ventila pruža neviđenu sposobnost za promicanje posturalne stabilnosti, povećanje funkcije i održavanje kože zdravom.

Jednostavnost

Jednostavnost možete vidjeti. Svestranost bi trebali očekivati. Dio onoga što ga čini jednostavnim je oblikovana površina. Contour Select omogućuje korisniku da sjedi u istom položaju s istom podrškom svaki put kad sjedne u kolica. Ako su potrebne posturalne prilagodbe, one se rade dok korisnik sjedi – nema potrebe za teransfer u i na kolica tijekom procesa podešavanja jastuka.

Zaštita kože

Nemojte Vašu kožu dovesti u opasnosti. Na temelju trideset godina istraživanja i iskustva klijenta, patentirana ROHO DRY FLOATATION® tehnologija pruža neusporedive performanse u olakšavanju protoka krvi prema prilagođavanju, podudaranju i praćenju oblika osobe.

Svojstva

 • Lagan: jednostavan za rukovanje i nošenje, samo 1.6 kg (CS99C), ovisno o veličini.
 • Periv: jastuk se može lako čistiti sapunom i vodom. Navlaka se može prati strojno.
 • Popravljiv: jastuk je napravljen od posebne neoprenske gume, i ako se probuši, može se jednostavno zakrpati ili servisirati promjenom cijele komore.
 • Ventilirajući: odvojene zračne komore omogućuju cirkulaciju zraka do površine kože i pružaju okruženje za hlađenje. Uključuje: CONTOUR SELECT jastuk, dvostrano rastezljivu navlaku, ručnu pumpu, set za popravak, i upute. Konstrukcija jastuka: vatrootporna neoprenska guma.
 • Veličine: širok raspon veličina: od 36 cm do 51cm po širini i dubini Ograničenje težine: nema ograničenja težine (uz pretpostavku da je jastuk pravilno dimenzioniran)
 • Jamstvo: 3-godišnje ograničeno jamstvo

Tehničke karakteristike

 • Konstrukcija jastuka: vatrootporna neoprenska guma
 • Težina (ovisno o veličini): 1,6 kg (41×41 cm
 • Veličine: Širok raspon veličina: od 30,5 cm do 51cm po širini i dubin
 • Ograničenje težine: nema ograničenja težine (uz pretpostavku da je jastuk pravilno dimenzioniran
 • Jamstvo: 3-godišnje ograničeno jamstvo

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “ROHO Contour Select antidekubitalni jastuk”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *