Darujemo ti Bauerfeind Božićno iznenađenje - BAUERFEIND

Darujemo ti Bauerfeind Božićno iznenađenje

Darujemo ti Bauerfeind Božićno iznenađenje
Vrijeme je darivanje, a mi smo za vas pripremili čak dva Božićna iznenađenja! Iskoristi naš Božićni poklon bon od 50 kuna i sudjeluj u Bauerfeind Božićnom nagradnom natječaju!

Pred nama je najradosnije doba godine! Vrijeme provodimo u druženju sa bliskim i dragim osobama, popraćeno malim znakovima pažnje! Stoga smo i mi u znak pažnje pripremili čak dva super Božićna iznenađenja za vas! 

1. Poklon bon u vrijednosti od 50 kuna

Vrijeme je darivanja i zato ćemo svakog razveseliti Božićnim poklon bonom u iznosu od 50 kuna.
Poklon bon moguće je iskoristiti na svaku webshop kupnju u iznosu od minimalno 400 kuna u razdoblju od 1.12.2022. do 15.12.2022.

Bon možete iskoristiti pri svakoj kupnji uz kod: POKLON50

 

2. Osvoji Božićni shopping od 5.000 kuna

Svaka webshop kupnja u periodu od 1.12.2022. do 22.12.2022. u vrijednosti od minimalno 400 kuna može sudjelovati u našem Božićnom nagradnom natječaju „Osvoji Bauerfeind Božićni shopping u iznosu od 5.000 kuna“. 
Sretnog dobitnika ili dobitnicu objavit ćemo na našoj web stranici 23.12.2022., a detalje o pravilima nagradnog natječaja pročitaj u nastavku.

 

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA „Osvoji Božićni shopping u Bauerfeindu u iznosu od 5.000 kuna“.


Članak 1: ORGANIZATOR
Natječaj „Osvoji Bauerfeind Božićni shopping u iznosu od 5.000 kuna“. raspisuje: Bauerfeind d.o.o., Goleška 20, 10020 Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koje proizlaze iz nagradnog natječaja.


Članak 2: TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj traje od 1.12.2022. do 22.12.2022. U nagradnom natječaju mogu sudjelovati osobe koje su u navedenom periodu izvršile kupnju putem web shopa u iznosu od minimalno 400 kuna te tijekom kupnje u kategoriji „Napomene“ ostavile kreativni komentar „Zašto baš ja zaslužujem osvojiti ovu nagradu“.


Članak 3: FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Fond nagrada uključuje:
Jednog dobitnika/dobitnicu koji dobiva proizvode iz Bauerfeindove ponude po odabiru u ukupnoj maloprodajnoj vrijednosti od 5.000,00 kuna. 

Članak 4: PRAVO SUDJELOVANJA
Pravo prijave u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) koji u periodu trajanja Nagradnog natječaja izvrše kupnju putem web shopa u iznosu od minimalno 400 kuna te ostave tijekom izvršavanja kupnje u kategoriji „Napomene“ kreativni komentar „Zašto baš ja zaslužujem osvojiti ovu nagradu“.

Članak 5: PRIJAVA SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU
Osoba koja se prijavljuje na natječaj mora imati sva prava na prijavljeni sadržaj. Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.


Članak 6: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
Dobitnici se proglašavaju 23.12.2022. 
Dobitnici osvajaju nagradu iz članka 3 ovih Pravila. Ime, prezime i prijavljeni materijal sudionika i dobitnika je moguće objaviti i na web adresi www.bauerfeind.hr, te koristiti u svrhu novog članka po isteku natječaja. Dostavljanjem podataka sudionici i dobitnici pristaju da podaci budu javno objavljeni te pristaju na ostale uvjete definirane ovim Pravilima.


Članak 7: PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnik ovog natječaja bit će obaviješten o dobitku nagrade putem web stranice Organizatora te putem e-mail adrese najkasnije u roku od 10 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 15 dana ne odgovori na poruku, nagradu neće moći realizirati te se bira novi dobitnik. Nagrada je neprenosiva na treću osobu. Dobitnicima se nagrada šalje na kućnu adresu ili ju dobitnik preuzima u jednoj od prodavaonica Organizatora. 


Članak 8: SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja. 
Prihvaćanjem ovih Pravila, svi sudionici ovog natječaja, daju u korist Organizatora pravo isključivog iskorištavanja njegovih autorskih prava na prijavljene radove i to na način da ovlašćuju Organizatora da prijavljene uratke oglašavaju u medijima u svrhu promocije, tijekom neograničenog vremena u neograničenoj nakladi i broju izdanja na cijelom teritoriju Republike Hrvatske, sukladno ovim Pravilima te na online kanalima.
U slučaju da bilo koja treća fizička ili pravna osoba pokrene protiv Organizatora bilo kakve sudske, upravne ili druge slične postupke utemeljene na navodnoj povredi autorskih ili drugih prava vezano uz oglašavanje, proizvodnju, umnožavanje, distribuciju ili prodaju sadržaja koji se pojavljuju u prijavljenim radovima, Autor navedenog materijala/rada se obvezuje pridružiti takvom postupku te potraživanja iz istog zahtjeva preuzeti na sebe te braniti Organizatora od svakog zahtjeva postavljenog u takvom postupku te istima naknaditi sve troškove koji bi im mogli nastati uslijed takvog zahtjeva te pokretanja sudskog ili administrativnog postupka.
Organizator se obvezuje obavijestiti Autora materijala o pokretanju bilo kojeg takvog postupka odmah, a najkasnije u roku od 7 (sedam) radnih dana od dana kada zaprimi obavijest o pokretanju postupka. Organizator je ovlašten sam raditi određene preinake, dorade i slično na prijavljenim materijalima dokle god te iste ne predstavljaju deformiranje istog, kao niti bilo koju drugu povredu prava Autora, koja bi bila temelj za bilo kakav zahtjev Autora prema Organizatoru ili trećoj osobi i za isto nije potrebna nikakva suglasnost ili odobrenje Autora. Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...), ali ih nisu obvezni koristiti u reklamne svrhe. Sudionici se dostavom materijala za natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organizatoru po bilo kakvoj osnovi.


Članak 9: POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.


Članak 10: PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.


Članak 11: OBJAVA POBJEDNIKA NATJEČAJA
Ime dobitnika bit će javno objavljeno na službenoj web stranici Bauerfeind Hrvatska, 23.12.2022. iza 12h.


Članak 12: POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.


Članak 13: U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.


Članak 14: SUDJELOVANJE I MOGUĆNOST PREKIDA NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju koji se održava od 1.12.2022. do 22.12.2022. dobitnici su i davatelji osobnih podataka te izričito pristaju i ustupaju podatke Bauerfeindu koji su traženi za dostavu nagrade (Ime, prezime, adresa stanovanja i broj telefona) mjesec dana nakon završetka nagradnog natječaja. Navedene će podatke Bauerfined obraditi isključivo u svrhu slanja nagrade.

 • Individualni pristup
 • Individualni pristup

  korisnici u središtu naših aktivnosti
 • Individualni pristup
 • Stručno osoblje

  opskrba korisnika uslugama za lakši život
 • Individualni pristup
 • Loyalty klub

  dodatni popusti na webshop proizvode
Vrh