Nove Ultralight Run kompresivne čarape - BAUERFEIND

Nove Ultralight Run kompresivne čarape

Nove Ultralight Run kompresivne čarape
STVORENE ZA VAŠU NAJBOLJU UTRKU Izdržljivost, stabilnost, udobnost bez obzira koliko dugo trčite.

Run Ultralight kompresivne čarape osiguravaju da vaši mišići dulje ostanu u formi i da oslobodite više rezervi energije zahvaljujući njihovoj ciljanoj kompresiji – istovremeno su toliko lagane da ih gotovo ni ne osjećate.

Bez ograničenja: Na vama je da odlučite kamo i koliko daleko ćete ići. S novim Bauerfeind Run Ultralight čarapama bit ćete spremni na sve. Jedinstvena tehnologija ciljane kompresije i funkcionalne zone koje podupiru vašu izdržljivost i osiguravaju vam stabilnost. Korak po korak. Stazu po stazu.

Iskustvo trčanja po stazama (trail trčanje): prevladavanje izazovnih prepreka kako biste dosegli konačnu slobodu trčanja. Trail trkači jure po škrapama i šikarama, skaču preko potoka, izbjegavaju divlje životinje, jure po strmim brdima, preskaču debla i gotovo nikada ne biraju istu stazu dvaput – uživaju u raznolikostima.

Krajolici i priroda koji oduzimaju dah nagrada su za izazovan teren koji trkači moraju proći. Trail trkači često koriste uske staze gdje je s jedne strane staze ogromna stijena - s druge strm spust s pogledom na opasan, ali lijep vidik.

Iznimno izazovne staze istovremeno imaju i mnoštvo prepreka koje treba savladati. Priroda sama po sebi je atrakcija. Kakav vas nevjerojatan pogled čeka nakon sljedećeg skretanja? Koji će vas izazovi čekati u sljedećih deset kilometara? Izbjegavajući asfaltirane ceste i birajući prirodni teren, nikad ne znate što je sljedeće. Upravo zato se trail trkači odlučuju na trčanje nepoznatim stazama.

Po čemu su ove čarape tako posebne?

Oni koji se zaista žele potpuno fokusirati na stazu moraju imati opremu na koju se mogu u potpunosti osloniti. Naše Run Ultralight čarape savršeno pristaju na svaku nogu, kako profesionalaca tako i amatera. Bauerfeind je iskustvo u proizvodnji medicinskih pomagala pretočio u znanje potrebno da bi se efekti kompresije savršeno prilagodili potrebama sportaša. Ekstra tanka tkanina osigurava izvrsnu prozračnost zahvaljujući čemu su ove čarape udobne za nošenje.

Zahvaljujući ciljanim zonama kompresije Run Ultralight kompresivne čarape će uvijek držati vaše mišiće potkoljenice u rangu idealne izvedbe.

Međutim, kompresivne čarape ne samo da maksimiziraju vašu izvedbu, četiri dodatne funkcionalne zone u predjelima gležnja, Ahilove tetive, pete i svodova stopala osiguravaju stabilnije, udobnije i bolje trčanje. Razlika je značajna!

Ako volite da vaše čarape po visini potpuno odgovaraju vašim tenisicama onda su Run Ultralight stopalice pravi izbor. Rasterećuju stopalo, štite petu, smanjuju pritisak na donji dio stopala i podupiru svodove vaših stopala. Rezultat je maksimalna udobnost trčanja.

TRČI, TRČI

S Bauerfeind Run Ultralight čarapama vi odlučujete koliko daleko idete. Dostupne su u dvije veličine: niske čarape (stopalice) i dokoljenke.

VIŠE ENERGIJE. SPREMNI NA DULJE.

NOVO! Ciljane zone kompresije Ciljana kompresija po zonama za vaše mišiće potkoljenice smanjuje vibracije i potiče cirkulaciju što zatim produljuje rad mišića i oslobađanje rezervi energije. Zahvaljujući Run Ultralight čarapama rad mišića potkoljenice ćete smanjiti za 16%.

Made in Germany

Desetljećima naša matična kuća, Bauerfeind AG razvija visokoučinkovita medicinska pomagala i pomaže vrhunskim sportašima kroz Deutsche Sporthilfe fondaciju te na Olimpijskim igrama. Temeljem tih iskustava i stečenih znanja kreirana je ova linija sportske opreme.

U Bauerfeind Inovacijskom Centru kontinuirano se radi na razvoju proizvoda oslanjajući se na iskustvo stečeno u svijetu vrhunskog sporta. Upravo zbog toga možete biti 100% sigurni da su svi Bauerfeind proizvodi odraz recentnih istraživanja u sportskih znanosti.

 • Individualni pristup
 • Individualni pristup

  korisnici u središtu naših aktivnosti
 • Individualni pristup
 • Stručno osoblje

  opskrba korisnika uslugama za lakši život
 • Individualni pristup
 • Loyalty klub

  dodatni popusti na webshop proizvode
Vrh