Bella BiO Based higijenski ulošci – zdravi, ekološki, cjenovno prihvatljivi - BAUERFEIND

Bella BiO Based higijenski ulošci – zdravi, ekološki, cjenovno prihvatljivi

Bella BiO Based higijenski ulošci – zdravi, ekološki, cjenovno prihvatljivi
Potrebno je 450 godina da se razgradi jedan higijenski uložak, a pretpostavka je da svaka žena u svom životnom vijeku iskoristi više od 10 tisuća uložaka. Radi se o nezamislivim količinama otpada, a danas su rješenja ovog i sličnih problema na dohvat ruke zahvaljujući razvoju tehnologije.

Postoje brojni načini kako kroz svakodnevni život svi možemo smanjiti količinu otpada koji stvaramo, recikliranje više nije dovoljno. Ključno je ne stvarati dodatni otpad. Upravo zbog toga je važno koristiti proizvode koji su od faze proizvodnje bazirani na prirodnim sastojcima i uštedi neobnovljivih resursa.

Jedno od rješenja su Bella Bio Based higijenski ulošci - ulošci na bazi prirodnih materijala kao što su bambus, pamuk, celuloza. Donose olakšanje za okoliš, a svoju funkciju obavljaju besprijekorno. Puno su ugodniji za kožu, ne izazivaju iritacije, dermatološki su provjereni.

Glavne odlike Bella Bio Based uložaka:

 

 • bez klora

Ne koristimo sirovine izbijeljene upotrebom molekularnog klora. Klor, čak i u malim količinama, može izazvati iritacije – osobito na osjetljivoj koži. ECF tehnologija izbjeljivanja odabrana je među ostalima. Zbog značajnog smanjenja ispuštanja organoklornih spojeva u okoliš u usporedbi s korištenjem tehnologije temeljene na molekularnom kloru.

 • bez parfema

Proizvodima na bazi Bella BiO ne dodajemo nikakve mirise jer mogu biti potencijalno alergeni. Zahvaljujući ovim proizvodima na bazi Bella BiO prikladni su i za najosjetljiviju kožu.

 • dermatološki ispitani

Materijali korišteni u našim proizvodima koji dolaze u dodir s tijelom korisnika odobreni su za dodir s kožom. Dermatološki testovi i testovi primjene provedeni na korisnicima nisu pokazali nikakve iritantne ili alergene učinke. Gotovi proizvodi testiraju se u akreditiranim vanjskim laboratorijima pod nadzorom ginekologa i dermatologa.

 

Isprobajte Bella Bio Based uloške i već danas učinite nešto dobro za sebe i za okoliš!

 

 

 

 • Individualni pristup
 • Individualni pristup

  korisnici u središtu naših aktivnosti
 • Individualni pristup
 • Stručno osoblje

  opskrba korisnika uslugama za lakši život
 • Individualni pristup
 • Loyalty klub

  dodatni popusti na webshop proizvode
Vrh