Pomažemo novorođenim bebama "Palčićima" - BAUERFEIND

Zajedno pomažemo "Palčićima"

Zajedno pomažemo
U razdoblju od 15.2.2022. do 15.5.2022. pomažemo Klubu roditelja nedonoščadi „Palčići“! U tu svrhu, s našim brandom Lavandon dizajnirana je posebna linija cipelica koja će biti dostupna za kupnju u spomenutom periodu, a dio prihoda prodaje Bauerfeind će donirati upravo Palčićima kako bi njihovi početci bili manje teški, a borba što uspješnija.

U Hrvatskoj se godišnje prijevremeno rodi oko 2500 djece, što čini više od 5% ukupno rođene djece. Ovi mališani osobito su osjetljivi u razdoblju neposredno nakon rođenja i u ranom razvoju, stoga presudnu važnost ima upravo adekvatna i intenzivna liječnička skrb, kako bi preživjeli i izbjegli zdravstvene probleme u budućnosti.

Problemi s kojima se odjeli neonatologije u Hrvatskoj susreću jesu neadekvatna, nedostatna i zastarjela  medicinska oprema zbog čega su nužna dodatna ulaganja.

Tvrtka Bauerfeind prepoznala je ovaj problem te će u suradnji sa Klubom roditelja nedonoščadi „Palčići“ pružiti ruku pomoći upravo najmanjim i najosjetljivijim članovima naše zajednice.

 

 

U tu svrhu, u Bauerfeind-ovim prodajnim kanalima, u razdoblju od 15.2.2022. do 15.5.2022., biti će dostupna posebno dizajnirana linija Baby Lavandon cipelica, a dio prihoda prodaje ove linije cipelice, Bauerfeind će donirati upravo Palčićima kako bi njihovi početci bili manje teški, a borba što uspješnija.

Zahvaljujući ručnoj izradi, svakom paru cipelica posvećena je iznimna pažnja uz fokus na vrhunsku kvalitetu izrade. S obzirom na to da su dizajnirane u suradnji sa eminentnim ortopedskim stručnjacima, cipelice su prilagođene stopalu bebe te izrađene uz široko područje rista, što je karakteristika dječjeg stopala.

Osim kvalitete izrade, fokus je stavljen i na kvalitetu materijala, stoga su Baby Lavandon cipelice izrađene od 100% kože vrhunske kvalitete što garantira odličnu toplinsku izolaciju.

Suradnja nastala sa  Palčićima, u skladu je s Bauerfeind-ovom filozofijom društveno odgovornog poslovanja i u skladu s time želimo maksimalno pridonositi zajednici u kojoj djelujemo.

 

 • Individualni pristup
 • Individualni pristup

  korisnici u središtu naših aktivnosti
 • Individualni pristup
 • Stručno osoblje

  opskrba korisnika uslugama za lakši život
 • Individualni pristup
 • Loyalty klub

  dodatni popusti na webshop proizvode
Vrh