Bauerfeind® Sport Line: Inovativni sportski steznici za zglobove koji dovode do vrhunskih sportskih performansi - BAUERFEIND

Bauerfeind® Sport Line: Inovativni sportski steznici za zglobove koji dovode do vrhunskih sportskih performansi

Bauerfeind® Sport Line: Inovativni sportski steznici za zglobove koji dovode do vrhunskih sportskih performansi
Sportska oprema igra ključnu ulogu u postizanju vrhunskih sportskih rezultata i održavanju tjelesne kondicije. Bauerfeind® je vodeći svjetski proizvođač sportskih steznika za zglobove , kompresivnih rukava, kompresivnih čarapa te uložaka za tenisice koji posjeduju medicinsku razinu kvalitete.

U suradnji s vrhunskim sportašima, medicinski stručnjaci Bauerfeind® akademije razvili su sportsku liniju proizvoda čiji je cilj spriječiti ozljede, unaprijediti oporavak te poboljšati performanse tijekom tjelesne aktivnosti. Desetljeća inovacije te primjena samo najkvalitetnijih materijala i zadovoljavanje visokih medicinskih standarada čine Bauerfeind steznike najboljima u svijetu!

Bauerfeind®  steznici pružaju potporu mišićima, zglobovima i ligamentima, poboljšava performanse i smanjuje rizik od ozljeda.
U ovom članku, predstavit ćemo neke od najpopularnijih proizvoda Bauerfeind® Sport linije i predstaviti kako oni mogu pomoći sportašima u postizanju vrhunskih rezultata.

Steznici za zglobove

Bauerfeind® Sport Line nudi širok raspon steznika za zglobove, uključujući steznik za koljeno, gležanj i lakat. Ovi steznici pružaju kompresiju i stabilnost zglobovima, smanjujući rizik od ozljeda i podržavajući oporavak nakon ozljeda. Bauerfeind Sport steznici za zglobove su izrađeni od visokokvalitetnih materijala koji pružaju udobnost i fleksibilnost, omogućavajući sportašima slobodu pokreta bez ograničenja.

 

Sportski steznik za koljeno:

Bauerfeind sportski steznik za koljeno posebno je dizajniran kako bi pružio kompresiju i stabilnost zglobovima koljena. Koristi se i kao tretman kod istegnuća i uganuća koljena, otoka koljena, tendinitisa, skakačkog koljena, trkačkog koljena, smanjuje utjecaje prenaprezanja i snažnih opterećenja. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj steznik smanjuje rizik od ozljeda, podržava mišiće i ligamente te olakšava bol i upalu. Pruža optimalnu potporu i slobodu kretanja, omogućavajući sportašima fokusiranje na performanse.

Sportski steznik za lakat:

Bauerfeind sportski steznik za lakat pruža ciljanu kompresiju i podršku za mišiće i ligamente u području lakta. Ovaj steznik smanjuje rizik od ozljeda, stabilizira zglobove i ublažava bol. Koristi se kao tretman teniskog lakta, golferskog lakta, boli u području lakta, otoka, tendinitisa. Izrađen od udobnih materijala, omogućava slobodno kretanje i poboljšava sportske performanse.

Sportski steznik za leđa:

Leđa su često podložna stresu i naprezanju, posebno kod sportova koji zahtijevaju intenzivne pokrete. Bauerfeind sportski steznik za leđa pruža kompresiju i podršku mišićima i kralježnici. Ovaj steznik pomaže u održavanju pravilne posture, smanjuje opterećenje leđa i ublažava bol. Mekana pelota sa masažnim čvorićima osigurava intermitentnu masažu tijekom kretanja smanjujući bol i napetost uz stimulaciju mišića.

Sportski steznik za gležanj:

Bauerfeind sportski steznik za gležanj pruža stabilnost, kompresiju i podršku zglobovima gležnja. Izrađen od prozračnih materijala, ovaj steznik smanjuje rizik od uganuća, potiče brži oporavak nakon ozljeda i pruža podršku tijekom sportskih aktivnosti. Osim u svrhu prevencije, koristi se i kao tretman kod uganuća i otoka gležanjskog zgloba. Omogućuje sportašima zadržavanje fleksibilnosti i slobodu kretanja, dok istovremeno pruža potrebnu sigurnost.

 

Sportske kompresijske čarape:

 

Kompresijske čarape su postale neizostavna oprema za sportaše. Bauerfeind Sport Line nudi širok izbor sportskih kompresijskih čarapa koje pružaju ciljanu kompresiju mišićima nogu. Ove čarape poboljšavaju cirkulaciju, smanjuju umor mišića i podržavaju brži oporavak nakon napornih treninga ili utakmica. Bauerfeind Sport kompresijske čarape također smanjuju rizik od ozljeda, podržavaju stabilnost mišića i ublažavaju upale.

Sportski ulošci:

Pravilna potpora stopalima ključna je za sportske performanse. Bauerfeind Sport Line ulošci pružaju anatomski oblikovanu potporu stopalima, poboljšavajući ravnotežu, smanjujući pritisak na zglobove i poboljšavajući apsorpciju udaraca. Ulošci smanjuju umor stopala tijekom intenzivnih treninga i pružaju stabilnost i udobnost.

Kompresijski steznici za mišiće:

Bauerfeind Sport linija također nudi potporu za mišiće, koja je posebno korisna za sportaše koji su izloženi brzim i snažnim pokretima. Ovi steznici pružaju kompresiju i podršku mišićima, pomažući u održavanju stabilnosti i smanjujući rizik od naprezanja mišića. Bauerfeind Sport Line steznici za mišiće su udobni za nošenje i pružaju podršku tijekom cijelog treninga ili natjecanja. U ponudi su dostupni kompresijski rukavi, kompresijski steznici za podkoljenice i natkoljenice.

Bez obzira jeste li profesionalni sportaš ili rekreativac, Bauerfeind Sport Line oprema će vam pružiti podršku i pomoć u postizanju maksimalnog sportskog potencijala. Cjelokupan Bauerfeind Sport Line asortiman pogledajte na linku.

 • Individualni pristup
 • Individualni pristup

  korisnici u središtu naših aktivnosti
 • Individualni pristup
 • Stručno osoblje

  opskrba korisnika uslugama za lakši život
 • Individualni pristup
 • Loyalty klub

  dodatni popusti na webshop proizvode
Vrh