Intervju: Domagoj Duvnjak " Svakome tko ima bilo kakve smetnje, probleme sa mišićima i zglobovima ili se jednostavno želi brinuti o svom zdravlju, preporučam da uvijek odabere Baurfeind." - BAUERFEIND

Intervju: Domagoj Duvnjak " Svakome tko ima bilo kakve smetnje, probleme sa mišićima i zglobovima ili se jednostavno želi brinuti o svom zdravlju, preporučam da uvijek odabere Baurfeind."

Intervju: Domagoj Duvnjak
U jeku Svjetskog rukometnog prvenstva 2023., razgovarali smo s kapetanom Hrvatske rukometne reprezentacij, Domagojem Duvnjakom. Domagoj već dugi niz godina vjerno koristi Bauerfeindove bandaže i steznike, stoga smo odlučili saznati što je točno osvojilo njegovu vjernost i čemu profesionalni sportaši daju prednost pri odabiru ovih proizvoda.
Domagoj je već sa 16 godina prvi puta zaigrao za hrvatsku reprezentaciju, a u svojoj preko 10 godina dugoj karijeri osvojio je brojne prestižne naslove. S hrvatskom reprezentacijom osvojio je brojna odličja na Europskim i Svjetskim prvenstvima te je više puta nagrađivan titulom najboljeg igrača. Trenutno igra za njemački THW Kiel.

Razgovarali smo s njim nakon treninga tijekom sudjelovanja na Svjetskom rukometnom prvenstvu 2023. godine, na kojem je Hrvatsku predstavljao kao kapetan reprezentacije. Upravo je završavao posljednji trening dana tijekom kojeg je nosio Bauerfeind Sport Line kompresivne steznike za potkoljenice. Rado je podijelio svoje iskustvo s nama o Bauerfeindovim proizvodima i odgovorio na nekoliko naših pitanja.

 
1. Koji je vaš omiljeni Bauerfeindov proizvod?
"Prije svega, drago mi je što imam priliku pohvaliti Bauerfiend. Moj omiljeni proizvod je definitivno Sport Line kompresivni steznik za potkoljenice. Koristim ga na obje noge i ne mogu zamisliti svoj trening ili utakmicu bez da ga nosim. Uvijek su mi u torbi i znam da će moj trening biti puno lakši, a oporavak puno brži ako ih koristim. Svakako mi pomažu održati igru na najvišoj razini kvalitete."
 
2. Zašto ste počeli koristiti Bauerfeind kompresivne steznike za potkoljenicu? Jeste li pretrpjeli ozljedu?
"Nisam imao nikakve posebno ozljede, ali uvijek sam se borio s grčevima i bolovima u mišićima potkoljenice obje noge. Bauerfeindovi steznici stali su na kraj tim problemima. Otkako sam počeo koristiti Bauerfeind kompresivne steznike za potkoljenicu, mišići mi se oporavljaju mnogo brže, pružaju mi potrebnu dodatnu stabilnost i smirenost u nogama, i uvelike mi olakšavaju posao, tj. život jer sam sve podredio rukometu. "
 
3. Kome biste preporučili ovaj proizvod?
"Mogu preporučiti svakome tko ima bilo kakve smetnje, probleme sa mišićima i zglobovima ili se jednostavno želi brinuti o svom zdravlju, da uvijek odabere Baurfeind."
 
Cijelu liniju Bauerfeind Sport pogledajte na linku.

 

 

 

 • Individualni pristup
 • Individualni pristup

  korisnici u središtu naših aktivnosti
 • Individualni pristup
 • Stručno osoblje

  opskrba korisnika uslugama za lakši život
 • Individualni pristup
 • Loyalty klub

  dodatni popusti na webshop proizvode
Vrh