Neonatološki odjel Petrove bolnice bira Bella Baby Happy pelene za najosjetljivije bebe - BAUERFEIND

Neonatološki odjel Petrove bolnice bira Bella Baby Happy pelene za najosjetljivije bebe

Neonatološki odjel Petrove bolnice bira Bella Baby Happy pelene za najosjetljivije bebe
Već pola milijuna Bella Baby Happy pelena osiguralo je suhoću i ugodne prve dane novorođenih beba u Klinici za ženske bolesti i porode Zagreb. U dogovoru s doc. dr. sc. Joškom Lešinom, Bauerfeind d.o.o. je dugogodišnju suradnju sa Petrovom bolnicom dodatno uljepšao donacijom 100 paketa Bella Baby Happy pelena za najmlađe i najosjetljivije mališane.

S obzirom na dugogodišnje povjerenje koje je Zavod za neonatologiju KBC-a Zagreb povjerio upravo Bauerfeind-u i Bella Baby Happy pelenama, ovaj smo tjedan donirali gotovo 5000 pelena Zavodu te time dali doprinos njihovom svakodnevnom radu i trudu.

Donaciju su sa velikom zahvalnošću primile doc. dr. sc. Mirta Starčević, dr. med., specijalist pedijatar, čija je uža specijalnost neonatologija, i glavna sestra Odjela za poluintenzivno liječenje novorođenčadi Maja Benc mag.med.techn.

U razgovoru, doc.dr.sc. Starčević rekla nam je kako su na Zavodu izuzetno zadovoljni Bella Baby Happy pelenama koje se svakodnevno koriste. Glavna sestra pak ističe da su Bella Baby Happy pelene izbor broj jedan zbog mekoće, izvrsne moći upijanja, a najvažnije, zbog posebnog izreza u području pupka kako ne bi došlo do infekcija tog ionako osjetljivog područja.

Glavna sestra provela nas je kroz odjele, a posebno nas se dojmio trud i angažman cjelokupnog osoblja na odjelu intenzivne njege gdje su u inkubatore smještena prijevremeno rođena djeca.

U ime Bauerfeinda želimo istaknuti trud, rad i požrtvovnost tima koji na Zavodu za neonatologiju u Petrovoj bolnici svojim stručnim znanjima pomaže najosjetljivijoj skupini novorođenčadi te pruža podršku novopečenim majkama. Činjenica da se naše Bella Baby Happy pelene koriste za bebe čija je koža najosjetljivija daje nam veliku potvrdu u kvalitetu proizvoda koje nudimo.

Dvije veličine Bella Baby Happy pelena namijenjene su za novorođenčad: BEFORE NEWBORN, veličina 0, ≤2kg  i NEWBORN, veličina 1, 2-5kg. Pelene za novorođenčad (veličine 0 i 1) imaju specijalan izrez za pupak, koji ga, dok ne zaraste krastica od odstranjivanja pupkovine, štiti od iritacija. Mekoća, nježnost, prozračnost i izostanak osipa i iritacija osjetljive kože su njihove glavne odlike.

Cilj koji je ujedno i nit vodilja poslovanja tvrtke Bauerfeind je osigurati kvalitetnu skrb pacijenata kroz visoko kvalitetne proizvode, stručno savjetovanje i sveobuhvatne usluge.

Svim mališanima želimo da izrastu u velike, snažne i zdrave ljude, a naša misija je da društvo kojem pripadaju bude zdrava i vesela okolina za sve.

 • Individualni pristup
 • Individualni pristup

  korisnici u središtu naših aktivnosti
 • Individualni pristup
 • Stručno osoblje

  opskrba korisnika uslugama za lakši život
 • Individualni pristup
 • Loyalty klub

  dodatni popusti na webshop proizvode
Vrh